för arrangörer

Denna sida vänder sig till dig som är arrangör eller inom pressen. Här finns bilder i olika format, PDF-affisch för egen utskrift samt praktisk information och tekniska specifikationer.

Angående anpassningar för den pågående Corona-pandemin:
I dessa tider är det många som är oroliga för ansvaret att genomföra arrangemang på ett säkert sätt. Jag har stor erfarenhet av just detta och hjälper gärna till med rådgivning kring frågor som kan uppstå. Det kan röra sig om till exempel förbokning av biljetter, stolsplacering, stolsnumrering, publikstorlek, flera föreställningar med mindre publik, utomhusföreställningar, avstånd mellan scen och publik, med mera.

Det finns också många som är intresserade av digitala lösningar och mina föreställningar kan nu både livestreamas och streamas. Jag kan dessutom ha fortbildning för pedagoger eller workshops med barn på en digital mötesplats. I många fall landar vi i en streamad föreställning men lägger till moment där barnen uppmuntras till eget skapande och interaktion på föreställningens tema, för att ge upplevelsen en extra dimension. Hör av er om ni vill veta mer!

 

Praktisk info om föreställningen

   
  Ålder: 1-7 år    
  Längd: Ca 40 min    
  Max publik: 50    
  Storlek på scenen: 4 x 3 m    
  Byggtid/Rivtid: 60/30 min    
  El: Ja, vanligt vägguttag    
  Mörkläggning: Nej    
  Koppling till läroplan: Musik, språkförståelse,
läsfrämjande, bild, slöjd, matematik, värdegrund
   
     

bilder och affisch

Stående, utan text Stående, med text Föreställning (1) Föreställning (2) 16x9, liggande  
 
    Affisch (PDF)      
         
    Teknisk rider      
         

Fotografens namn i samtliga fall: Erik Ask-Upmark.

tidigare publicerade artiklar

    Skånskan